HUAWEI kampanja

Imao sam priliku biti dio nove Huawei kampanje i raditi na promociji njihovog novog Matebook D14 laptopa. Glavne funkcije koje su mi se svidjele kod samog laptopa: Baterija – traje jako dugo, ovisno o korištenju mogao bih izdržati cijeli vikend bez punjenja, a koristio bih laptop, prebacivao snimke i fotke, te editao u Lightroomu. Monitor…

Read more

[PROMO] THE M4

THE M4   Passion projekt snimljen u doba karantene na praznim cestama i kišnim oblacima. Ideja snimanja ovog promotivnog videa i fotki došla mi je kad sam dobio jednog dana poziv od dragog prijatelja Marina da dođem vidjeti novu “igračku” koju je kupio. Poznajući njega, pretpostavio sam da je nešto veliko i ozbiljno, te naravno…

Read more

[PROMO] Vidovo 2020

Promotivni video u suradnji s Turističkom zajednicom općine Pitomača za dane Vidova, 2020 godine. Biciklijada, natjecanje u kuhanju gulaša, podjela nagrada, turnir u malom nogometu, natjecanje u beli i natjecanje u športskom ribolovu. Snimatelji: Ivan Bedeković Petar Begović Luka Hrvatić Režija i montaža: Luka Hrvatić   Fotografije možete naći na linku.

Read more

Food reklama

Prva “food” reklama snimljena isključimo B-roll stilom koji sam vidio kod Daniel Schiffera. Priča iza ovog projekta jest bilo snimiti pravljenje deserta čija vrijednost svih sastojaka je 20 kn.

Read more

Djed mraz na ulicama Zagreba

Projekt “Djed mraz na ulicama Zagreba” druge godine sniman u suradnji sa Jutarnjim i Krašom. Na električni skateboard zavezao sam sanjke, te ukrasio lampicama i božićnim ukrasima. Na poznatim lokacijama u centru grada dijelio sam poklon pakete djeci i mlađima, u svrhu uljepšavanja njihovog dana.

Read more